23 Şubat 2017 Perşembe

Para ve Hediye Kazandıran Mobil Uygulamalar


Günümüz artık teknoloji çağı olduğu için kişilerin kendilerine ek gelir bulma yöntemleri de değişim gösterdi. Artık  birçok kişinin evinde internet ve akıllı telefon olduğunu düşününce mobil uygulamalar ile para veya hediye kazanmakta mümkün oldu. İşte bu makalemizde kullanıcılara mobil olarak kullanıldığında para veya hediye çekleri kazandıran uygulamaları inceleyeceğiz.







     

EASYSHİFT


                       


Bu uygulama ile yapmanız gereken şey fotoğraflar çekmek, fikirler vermek veya satışta olan ürünlerin fiyatlarını kaydetmek. Size verilen bu basit görevleri yerine getirdikçe seviye atlıyor ve üst seviyelerde daha yüksek ücretli işler yapabiliyorsunuz. Kazandığınız paralar PayPal hesabınıza aktarılıyor

               APP TRAİLERS



                            


Kullanacağınız bu uygulamada ise yapmanız gerekenler size yeni geliştirilen uygulamaların tanıtım videolarını izleyerek tutarlı yorumlar yapmak. Geliştiricilerin kullanıcı yorumlarına göre uygulama geliştirdiklerini biliyoruz. Bunun için izlediğiniz videolara yaptığınız yorumlar çok önemli. Dilerseniz demo uygulamaları deneyerek daha fazla ücretlerde kazanabilirsiniz.
      WİLD WALLET

                                            

Bu uygulama ile videolar izleyip size önerilen uygulamaları indirerek uygulama içi para kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu parayı dilerseniz gerçek nakit olarak talep edebiliyorsunuz. Dilerseniz anlaşmalı firmalar üzerinden hediye çeki olarak kullanabiliyorsunuz

         BOUNTY


                       
                               


Bounty adlı uygulama size gizli müşteri görevleri vermektedir. Türkiye'de var olan firmaların ürünlerini veya personellerini gizli müşteri olarak denetliyorsunuz. Görevleri yerine getirdikçe para kazanıyorsunuz. Daha sonra bu uygulama sayesinde kazandığınız paraları banka hesabına ödeme olarak alabiliyorsunuz.

                   WHAFF REWARDS


                
                                 

Android marketi olan Google Play'in belkide en çok kullanılan ve yine en çok kazandıran uygulamasıdır. Whaff Rewards ile size verilen uygulama indirme görevlerini yerine getirdikçe para kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu paraları Steam gibi ünlü platformlarda hediye çeki olarak kullanabiliyorsunuz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder