25 Şubat 2017 Cumartesi

Günde En Az 100 TL Kazandıran 5 İş


 

Artık günümüzde kazandığımız ücretler günden güne değersizleşmektedir. Hal böyle olunca kazandığımız ücretlere ek olarak gelir yöntemleri aramaya başlarız. Ek gelir bizleri hem maddi olarak rahatlatır hemde boş vakitlerimizi değerlendirmemizin farklı bir yoludur. İşte bizde bu makalede sizlere günde en az 100 Tl kazandıracak iş fikirlerini söyleyeceğiz.







                                                       

                                                  Sosyal Medya Reklamları




Sosyal medya platformlarını iyi mi kullanıyorsunuz ? Geniş kitlelere ulaşmanız mümkün mü ? O zaman sosyal medya reklamları işi tam size göre demektir. Çok takipçili ve çok etkileşimli sosyal medya hesaplarınız varsa reklam tekliflerini değerlendirerek günde 100 TL gibi ücretler kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey hesaplarınızdan düzenli olarak reklamlar yayınlamak





                                                         
                                                     
                                             
                                              Sosyal Medya Satışları





Bir önceki maddemiz sosyal medya satışları gerçekleştirmek içinde geçerli. Yine yapmanız gereken tek şey sıfır sermaye ile sosyal medya hesaplarını çok takipçiye ulaştırmak. Yeteri çoklukta takipçiye ulaştıktan sonra zaten ziyaretçiler adınızı duydukça gelmeye başlayacaktır. Takipçilerinizin ilgisini çeken ürünleri sosyal medya hesaplarından satarak oturduğunuz yerden yüksek ücretler kazanabilirsiniz.







                                                    Direksiyon Dersi Vermek






Günümüzde ehliyet almak bir hayli zorlaştı. Ehliyet almak zorlaştı ve kurslarda verilen trafik ders saatleri genelde yetersiz gelmektedir. Dik bir yokuşta arabayı geri kaçırmamanız, veya iki nokta arasına park etmenizin istendiği bu zorlu sınavlara hazırlanmak için verilen dersler yetersiz kalıyor. İşte sizde tam bu noktada devreye gireceksiniz. Kendinize güveniyorsanız ve sabırlı bir yapınız var ise özel olarak direksiyon dersleri vererek ders başına 50TL gibi ücretler kazanabilirsiniz.






                                                      Müzik Dersleri Vermek






Yıllar önce gitar çalmayı öğrendiniz, veya lise yıllarından itibaren bateri çalıyorsunuz belkide kemanınıza aşıksınız. Çaldığınız enstrüman ne olursa olsun müziği seviyorsanız bu yöntem tam size göre. Günümüzde enstrüman çalmaya hevesli fakat özel kurs ücretlerinden dolayı bu hayaline ulaşamayan binlerce kişi var. İşte sizde özel olarak enstrüman dersleri vererek bir günde 100 TL gibi ciddi ücretler kazanabilirsiniz. Hem sevdiğiniz işi yapacaksınız hem de para kazanacaksınız.






                                                            Seyyar Yemek Satışı





Seyyar yemek satışı diyince aklınıza direk pilav arabaları, midyeciler hatta belkide tatlıcılar gelmektedir. Evet doğru şeyleri düşünüyorsunuz. Satış yapmak istediğiniz yerlerden gerekli izinleri ve sağlık denetimlerini alırsanız artık satış yapmaya başlayabilirsiniz. Birçok insan için vazgeçilmez olan yıllardır var olan bu meslek günümüzde hala devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder