24 Şubat 2017 Cuma

Adsense Benzeri Reklam Firmaları


Google Adsense reklam sistemi gün geçtikçe yeni kullanıcıların artması üzerine kabul oranlarını düşürmüştür. Yani bir başka deyişle google adsense sisteminden ban yemiş veya onay alamamış olabilirsiniz. Onay alamama durumunda ise çoğu kullanıcı gibi internette adsense benzeri siteleri araştırmaya başlamış olabilirsiniz. İşte bizde sizin için bu makalemizde adsense benzeri reklam sitelerine yer vereceğiz.





REKLAMAĞACI

Türkçe ve birçok dilde arayüze sahip olan tıklama başına ödeme veren firmadır. Eğer sitenizin veya blogunuz aldığı hit yüksek ise kolayca sisteme kabul edilirsiniz. Ödemeleriniz 50$ ve üzeri olduğunda Paypal hesabınıza veya banka hesabınıza havale olarak yatırılır.


AREKLAM

Areklam Türk bir firmadır. Kullanıcılarının bir çoğu sistemden oldukça memnundur. Ödemelerini aksatmadan aldıklarına dair ödeme makbuzlarını internette rahatlıkla bulabilirsiniz. Aldığınız reklamlara tıklama başına veya bin gösterim başına ödeme alabilirsiniz. Ödemeleriniz banka hesabına yapılır

YLLİX

Google Adsense sistemine benzer reklam firmaları arasındadır. Paypal hesabınıza 1$ ve üzeri ücretlerde ödeme talep edebilirsiniz. Banka hesabınıza ödeme talep etmek için ise 100$ ve üzeri bir ücret kazanmış olmanız gerekmektedir.

CİTİREKLAM

Mobil ziyaretçi sayınız fazla ise Citireklam tam size göre. Citireklama sistemine kayıt olmak için mobil ziyaretçi tıklamanızın fazla olması gerekmektedir. 1000 gösterim başına ortalama 20-40 lira arası para kazandırmaktadır. Kazandığınız paralar 100 TL ve üzerinde banka hesabınıza yatırılmaktadır.

ADVOLY

Google reklamlarının gösterildiği adsense benzeri reklam firmasıdır. Hakkında genellikle olumlu yorumların yapıldığı bir Türk firmasıdır. Verdikleri video reklamlar ile internet reklamcılığında fark yaratmaya devam ediyorlar. Ödeme taleplerinizi ise 50 TL ve üzeri rakamlarda banka hesabınıza isteyebiliyorsunuz.

REVENUEHİTS


Revenuehits reklam şirketine kabul edilmek için benzersiz yani özgün makalelerinizin olması gerekmektedir. Genel olarak yoğun şekilde ziyaretçi trafiğiniz var ise kabul edilmeniz gayet kolay. Gösterim ve tıklama başına yüksek ücret teklifleri veren bir firmadır. 50$ ve üzeri kazançlarınız Paypal hesabınıza aktarılır. Dilerseniz ÖZGÜN MAKALE NASIL YAZILIR ? adlı yazımızda özgün makale yazma tekniklerini öğrenebilirsiniz.


WORDEGO


Diyelim ki ilk başta fazla ziyaretçi trafiğiniz yok ve Wordego'aya kabul edilmediniz. Hiç üzülmeyin eğer sonraki aylarda ziyaretçi trafiğiniz artış göstermeye başlarsa ikinci kez başvurarak kabul edilmeniz olası. Yani kullanıcılarının başarılarına ön yargılı yaklaşmayıp takibinizi sürdürüyorlar.100 TL ve üzeri kazançlarınızı doğrudan banka hesabınıza havale ile alabiliyorsunuz.

ADHOOD


Adhood reklam sistemine kayıt olduktan sonra sitenizin size ait olduğunu ispat etmeniz gerekiyor. Sitenizin size ait olduğunu ispat ettikten yaklaşık 1 hafta sonra reklam kodlarınızı alabiliyorsunuz. Reklamlarınızdan tıklama başına kazanç elde ediyorsunuz. Kazancınız 100 TL ve üzeri rakamlara ulaştığında banka hesabınıza ödeme talep edebiliyorsunuz.


Aşağıdaki Yazılarda Dikkatinizi Çekebilir

-HIZLI PARA KAZANMA YÖNTEMLERİ


-İNTERNETTEN PARA KAZANDIRAN OYUNLAR

-FOTOĞRAF ÇEKEREK İNTERNETTEN PARA KAZANIN

-PARA KAZANDIRAN MOBİL UYGULAMALAR


5 yorum:

  1. Teşekkürler hocam. Oldukça fazla firma var burda. Alternatif çok yani. Bu güzel bişey...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim. Adsense sistemine kabul edilmedikten sonra her şey bitmiş gibi davrananlara örnek olsun diye yazdım bu makaleyi

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Makalemizi beğendiğiniz için çok teşekkürler.

      Sil
  3. Bildiğiniz üzere google adsense Pay per click (PPC) tık başına kazanç sistemi ile çalışmaktadır.Ne kadar fazla tıklama alırsanız o kadar fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Ama bu reklam kazançları her gün aynı olmayabilir bugün 100 tıklama ile 10 $ kazanıyorken yarın 15 tıklama ile 8 $ kazanabilirsiniz.Çünkü google adsense tıklama başına verdiği kazanç her reklam için farklı olabiliyor

    YanıtlaSil