23 Kasım 2016 Çarşamba

İnternetten Para Kazanmanın Yolları

 Evet sevgili Kariyer & Girişim okuyucuları bu yazımızda internette veya arkadaşlar arasında en çok merak edilen konu olan internetten para kazanma yollarını sizlerle paylaşacağım.
 
 İnternet günümüzde oldukça sık kullanılan bir iletişim aracı. Sabah uyandığımız andan itibaren gece uyuyana dek internetsiz yapamıyoruz desek yeridir. Bu kadar sık kullanılan bir iletişim aracından kazanç sağlayanlar elbette var. Ancak genellikle profesyonel şirketlerin tercih ettiği internet biz amatör kullanıcılar için eşsiz kazanç fırsatları sağlamaktadır. Şimdi bu fırsatlara göz atıp internetten para kazanmanın yollarını açıklamaya çalışacağım
.

Blog Açarak Para Kazanmak

Sizlerle bu yazıyı paylaştığım blogger yoluyla ciddi miktarda gelirler elde edebilirsiniz. Kelimelerle aranız iyiyse düşünmeden bu işe başlayabilirsiniz. Araştırma becerileriniz yüksek ve kendinize ayırabileceğiniz vakit fazlaysa bu işe hobi olarak başlayıp zaman geçtikçe kendinize ek bir maddi bir kazanç sağlayabilirsiniz. Bu konu hakkında detaylı yazımıza göz atarak daha fazla bilgi alabilirsiniz

Bloggerdan Para Kazanmak


Youtube Yoluyla Para Kazanmak

Gelişen teknoloji ve internet sistemi sayesinde birçok video izleme sitesi mevcut durumda. Ancak Youtube ziyaretçi sayısı ve zengin içeriğiyle diğer video izleme platformlarından bir adım önde. Sizde bu platforma kayıt olarak hem eğlenebilir hemde gerçekten zengin denebilecek kadar para kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sevdiğiniz konular hakkında videolar hazırlayıp bunları paylaşmak. Biraz video oluşturma bilginiz varsa bu işten ciddi miktarlar kazanabilirsiniz.. Dilerseniz Youtube'den Para Kazanmak adlı makalemize göz atabilirsiniz.

Youtube'den Nasıl Para Kazanırım ?



Makaleler Yazmak

İnternetten para kazanma yolları arasında makale yazmakta bulunmaktadır. Yeni açılan ve içerik bakımından kısır olan sitelerin başvurduğu yöntemlerin başında gelmektedir. Açılan sitelere yazar olarak başvurarak onların belirlediği konular hakkında makaleler yazabilir boş zamanlarında internetten gelir elde edebilirsiniz. Hatta yabancı diliniz gelişmişse yurt dışı sitelerde makale başında 40$ a kadar bir tutar kazanabilirsiniz.


Metin Çevirisi Yapmak


Kulağa her ne kadar saçma gelse de evet böyle bir kazanç yolu mevcut. Tek tıklamayla metin çeviren programlar genellikle hatalı çeviriler yaparlar. Siteler ise bu çevirme işlemleri için gerçek kişiler aramaktadır. Ücretsiz ilan vererek bu işle ilgilendiğinizi belirtebilir 200 kelimelik bir çeviren 5 Tl kazanabilirsiniz.


Anket Doldurmak

İnternetten para kazanmanın bir diğer yolu da anket doldurmaktır. Evet bildiğimiz anketleri dijital ortamda doldurmaktan bahsediyorum. Bunun için yapmanız gereken anket sitelerine üye olmak ve size yönlendirilen anketleri doldurarak kazanç sağlamaktır. Ufak çaplı ödemeler alsanız da bir süre sonra anket dünyasının aranan kişileri arasına girebilir kazancınızı artırabilirsiniz. Anket doldurarak para kazanma yönteminin detaylı incelemesi için yazımıza göz atabilirsiniz.

Anket Doldurarak Para Kazanma Yöntemi


Uploading Yöntemi

Dosyalarınızı videolarınızı veya programlarınızı mevcut uploading sitelerine ekleyebilirsiniz. Bu uploading sitelerinde yüklediğiniz dosyalar indirildikçe para kazanmaya başlayın. Evet bu yöntem bu kadar basit. Eğer elinizde bulunan dosyalar internet aleminde zor bulunan dosyalar arasındaysa kazancınızı 2 katına çıkarabilirsiniz.

Adsense 

Google Adsense bir reklam sağlayıcı servistir. Bloglarınızda, sitelerinizde veya videolarınızda hit yani ziyaretçi sayısına göre reklamlar alabilir bu reklamlar sayesinde yönlendirme yaptıkça gelir elde edebilirsiniz. Tabi ki her bloga veya her videoya Adsense reklam vermemektedir.
Adsense Başvurusu Yapmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler adlı makalemi okuyarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Satış Ortaklığı Yapın

Satış ortaklığı günümüzde birçok sitenin başvurduğu belki de en kazançlı yöntemlerin başında geliyordur. Kısaca özetlemek gerekirse firmalarla satış ortaklığı yaparak kendi sitenizde size verilen ürüne yönlendirmeler yaparak firmanın o ürünü satmasına yardımcı oluyorsunuz. Hem siz kazanıyorsunuz hemde ortaklığını yaptığınız firma. Ortaklığını yaptığınız ürünün satılmasına ne kadar katkıda bulunursanız o kadar fazla gelir elde edersiniz. Oldukça kazançlı olan bu yöntemi detaylı olarak incelemek için Satış Ortaklığı Nedir ? Ne Kazanırım ? adlı yazımı okuyabilirsiniz

Satış Ortaklığı Nedir ? Ne Kazanırım ?



İnternet artık sadece bilgilerin paylaşıldığı değil bilgilerinizi yeteneklerinizi paylaşarak kazanç sağlayabildiğiniz bir platform halinde. Umarım bu kazanç yöntemleri size bilgi vermiştir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder